Previous slide
Next slide

Hi-Finity

Max afmetingen
4000 x 3500 mm
Energieniveau
Passief
Thermische isolatie
1.4 W/m² K
Windbelasting
C5 (2000 Pa)

Met dit systeem kan je genieten van een onbeperkt zicht. Er worden grote, transparante oppervlaktes gecreëerd dankzij de ultrafijne look van dit schuifraam. Zelfs met zijn slanke profielen is dit schuifraam in staat om glasgewichten tot 500kg te dragen.

Deze zijn beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing. Beide varianten voldoen aan strenge veiligheidseisen en kunnen het gewicht van dezelfde grote glasafmetingen aan. 

Previous slide
Next slide

MasterPatio

Max afmetingen
3600 x 3000 mm
Energieniveau
Passief
Waterdichtheid
E1200 (1200 Pa)
Windbelasting
C5 (2000 Pa)

Bij dit systeem worden duurzaamheid en eindeloze ontwerpmogelijkheden gecombineerd met comfort en strak design. De meeste accessoires zijn onzichtbaar of geïntegreerd in de profielen, terwijl de zichtbare profielen rust uitstralen dankzij hun uniforme afmetingen. 

Er wordt gebruik gemaakt van gerecycleerde isolatiestaven, waardoor er minder afval ontstaat tijdens de productie. 

Previous slide
Next slide

CP 155 (-LS)

Max afmetingen
3500 x 2700 mm
Energieniveau
Super Hoge Isolatie
Thermische isolatie
1.07 W/m² K
Windbelasting
C4 (1600 Pa)

Dit thermisch onderbroken schuifsysteem kan een maximaal vleugelgewicht dragen van 400kg. Elke vleugel van het raam kan tot 3m hoog gaan. De vleugel wordt gedragen door kunststof of inox wieltjes. Dit profiel kan luchtdicht geplaatst worden. 

Previous slide
Next slide

CP 130 (-LS)

Max afmetingen
2700 x 2700 mm
Energieniveau
Hoge Isolatie
Thermische isolatie
2,35 W/m² K
Windbelasting
B5 (2000 Pa)

Dit schuifdeur, met een vleugelgewicht tot 300kg, combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het combineert naar wens een schuif- of hefschuifsysteem met een mono-, duo- of drierail. 

Previous slide
Next slide

CF 77

Max afmetingen
3000 x 1200 mm
Energieniveau
Super Hoge Isolatie
Thermische isolatie
2,25 W/m² K
Windbelasting
C3 (1200 Pa)

Dit is een compleet nieuw en innoverend vouwsysteem. Tegenwoordig wil iedereen zoveel mogelijk licht en lucht in de woning te brengen. Dat kan, dankzij dit systeem. Indien je nog meer licht wil, is dit systeem ook beschikbaar in Slim Line uitvoering. De Slim Line bestaat uit nog dunnere profielen zodat er meer binnenkomend licht is.

Aluminium Schuifdeuren: Functionele Elegantie en Modern Design bij Aluminium Guillotine & Windows

Welkom op onze pagina over aluminium schuifdeuren! Bij Aluminium Guillotine & Windows begrijpen we de waarde van hoogwaardige schuifdeuroplossingen die functionaliteit en esthetiek combineren. Daarom bieden we een breed scala aan aluminium schuifdeuren die duurzaam en stijlvol zijn. Met onze ervaring en expertise streven we ernaar om de perfecte aluminium schuifdeur te leveren die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Aluminium schuifdeuren zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar ruimtebesparende en eigentijdse deuroplossingen. Bij Aluminium Guillotine & Windows maken we gebruik van hoogwaardig aluminium, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Onze aluminium schuifdeuren zijn ontworpen om soepel te glijden en zijn bestand tegen de tand des tijds, waardoor ze een langdurige investering zijn voor uw woning.

Met aluminium schuifdeuren voegt u niet alleen functionaliteit toe aan uw ruimte, maar creëert u ook een moderne en stijlvolle uitstraling. Onze schuifdeuren kunnen worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren, of u nu kiest voor slanke profielen, grote glasoppervlakken of een unieke afwerking. Met een focus op vakmanschap en detail streven we ernaar om schuifdeuren te leveren die perfect passen bij uw interieur en exterieur.

Naast hun esthetische voordelen bieden aluminium schuifdeuren ook praktische voordelen. Ze besparen ruimte doordat ze geen draaicirkel nodig hebben, waardoor ze ideaal zijn voor krappe ruimtes of situaties waarbij u het uitzicht wilt maximaliseren. Bovendien bieden aluminium schuifdeuren uitstekende thermische isolatie en geluidsisolatie, waardoor uw huis energie-efficiënter en comfortabeler wordt.

Bij Aluminium Guillotine & Windows staan we klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de perfecte aluminium schuifdeur voor uw project. Ons deskundige team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze op basis van uw specifieke behoeften en smaak. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom om ons uitgebreide assortiment aan aluminium schuifdeuren te ontdekken. Bij Aluminium Guillotine & Windows streven we ernaar om hoogwaardige aluminium schuifdeuren te leveren die zowel functionaliteit als stijl toevoegen aan uw leefruimte.