Vorige slide
Volgende slide

Masterline 10

Max afmetingen
2800 x 1200 mm
Energieniveau
Passief
Thermische isolatie
119mm: 0,90 W/m² K
Windbelasting
C5 (2000 Pa)

Met dit nieuwe profiel kunt u alles hebben. Dankzij dit systeem krijgt u het beste van alle werelden samen. Er zijn onbeperkte ontwerpen, en dit in combinatie met comfort en optimale isolatiewaarden. Deze profielen worden ontworpen voor de bouwtrends van vandaag en morgen: lage energieverbruik, maximale lichtinval en veilige woningen.

Het aanbod van deze ramen zijn uniek: binnendraaiende ramen, volledig aanbod van profiellen voor kader_ en vleugelcombinaties, profielen voor aansluiting met schuif- en gordijnengevelsystemen.

Vorige slide
Volgende slide

Masterline 8

Max afmetingen
2800 x 1200 mm
Energieniveau
Passief
Thermische isolatie
119mm: ST. 1,9/ HI 1,6 / HI 1,2 W/m² K
Windbelasting
C5 (2000 Pa)

Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, er is heel veel architecturelle vrijheid met talrijke designvarianten en is er uitstekende energie-efficiëntie. Dit is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is afgesteld op de bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. 

Dit bestaat in verschillende stijlvarianten, deze stijlen zorgen ervoor dat deze profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

Vorige slide
Volgende slide

SlimLine 38

Max afmetingen
2800 x 1200 mm
Energieniveau
Super Hoge Isolatie
Thermische isolatie
1,9 W/m² K
Windbelasting
C5 (2000 Pa)

Dit profiel is sterk geïsoleeerd, met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. Dit profiel heeft zowel een hoge energie-efficiënte alls een zeer fijn profiel. 

Daardoor heeft dit innovatief systeem het uitzicht van een stale, raamprofiel. Dit systeem wordt toegepast met dubbele als driedubbele beglazing zonder minimalistische aanzicht te verliezen.

Vorige slide
Volgende slide

CS 77

Max afmetingen
2800 x 1200 mm
Energieniveau
Hoge Isolatie
Thermische isolatie
1,8 W/m² K
Windbelasting
C3 (1200 Pa)

Dit systeem is de nieuwe referentie voor nieuwbouw en grote renovatieprojecten. Geschikt voor alle types naar binnen- en buitenopenende ramen. Dit is beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op de hedendaagse bouwstijlen zijn afgestemd. Dit systeem is perfect combineerbaar met de CF77 vouwdeuren, CP 130 schuifdeuren en de Ventalis ventilatie-units. 

PVC Ramen: Duurzaamheid, Isolatie en Stijlvol Design bij Aluminium Guillotine & Windows

Welkom op onze pagina over PVC ramen! Bij Aluminium Guillotine & Windows bieden we hoogwaardige PVC ramen die duurzaamheid, uitstekende isolatie en een stijlvol design combineren. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om PVC ramen te leveren die aan al uw verwachtingen voldoen.

PVC ramen zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een energie-efficiënte en onderhoudsarme oplossing. Bij Aluminium Guillotine & Windows maken we gebruik van hoogwaardig PVC-materiaal dat bekend staat om zijn thermische isolatie, geluidsdemping en weerbestendigheid. Onze PVC ramen bieden uitstekende prestaties en dragen bij aan het creëren van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Met PVC ramen kunt u genieten van de voordelen van duurzaamheid en stijl. Onze ramen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen, zodat u de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij uw smaak en de architectuur van uw huis. Of u nu kiest voor een klassieke uitstraling of een modern design, onze PVC ramen bieden een tijdloze esthetiek die de waarde van uw woning verhoogt.

Bij Aluminium Guillotine & Windows streven we naar uitmuntendheid in kwaliteit en vakmanschap. Onze PVC ramen zijn stevig, gemakkelijk te bedienen en bieden een uitstekende geluidsisolatie en beveiliging voor uw huis. Daarnaast vereisen PVC ramen weinig onderhoud en behouden ze hun kleur en vorm gedurende vele jaren.

Ontdek vandaag nog de voordelen van PVC ramen bij Aluminium Guillotine & Windows. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste PVC ramen voor uw woning. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom om ons uitgebreide assortiment aan PVC ramen te bekijken. Bij Aluminium Guillotine & Windows streven we ernaar om hoogwaardige PVC ramen te leveren die duurzaamheid, isolatie en stijlvol design bieden voor uw huis.