Vorige slide
Volgende slide

Masterline 10

Max afmetingen
3000 x 1400 mm
Energieniveau
Passief
Thermische isolatie
0,79 W/m² K
Windbelasting
C3 (1200 Pa)

De Masterline 10 deuren worden zowel als enkele als dubbele deuren aangeboden. Deze kunnen naar binnen en naar buiten worden geopend. Deze zijn ontworpen voor lage-energiewoningen en passiefhuizen. 

Vorige slide
Volgende slide

Masterline 8

Max afmetingen
3000 x 1400 mm
Energieniveau
Passief
Thermische isolatie
153mm HI: 2,2; HI+ : 1,4 W/m² K
Windbelasting
C3 (1200 Pa)

Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, er is heel veel architecturelle vrijheid met talrijke designvarianten en is er uitstekende energie-efficiëntie. Dit is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is afgesteld op de bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. 

Dit bestaat in verschillende stijlvarianten, deze stijlen zorgen ervoor dat deze profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

Vorige slide
Volgende slide

SlimLine 38

Max afmetingen
2500 x 1250 mm
Energieniveau
Super Hoge Isolatie
Thermische isolatie
1,9 W/m² K
Windbelasting
C3 (1200 Pa)

Dit profiel is sterk geïsoleeerd, met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. Dit profiel heeft zowel een hoge energie-efficiënte alls een zeer fijn profiel. 

Daardoor heeft dit innovatief systeem het uitzicht van een stale, raamprofiel. Dit systeem wordt toegepast met dubbele als driedubbele beglazing zonder minimalistische aanzicht te verliezen.

Vorige slide
Volgende slide

CS 77

Max afmetingen
3000 x 1400 mm
Energieniveau
Hoge Isolatie
Thermische isolatie
150mm: 2,1 W/m² K
Windbelasting
C2 (800 Pa)

Dit systeem is de nieuwe referentie voor nieuwbouw en grote renovatieprojecten. Geschikt voor alle types naar binnen- en buitenopenende ramen. Dit is beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op de hedendaagse bouwstijlen zijn afgestemd. Dit systeem is perfect combineerbaar met de CF77 vouwdeuren, CP 130 schuifdeuren en de Ventalis ventilatie-units. 

Aluminium Deuren: Duurzaamheid en Stijl op Maat bij Aluminium Guillotine & Windows

Welkom op onze pagina over aluminium deuren! Bij Aluminium Guillotine & Windows begrijpen we dat deuren niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een belangrijke rol spelen in de esthetiek van uw huis. Daarom bieden we hoogwaardige aluminium deuren die zowel duurzaam als stijlvol zijn. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om de perfecte aluminium deuroplossingen te bieden die aan al uw wensen voldoen.

Aluminium deuren zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van elegantie en duurzaamheid. Bij Aluminium Guillotine & Windows maken we gebruik van hoogwaardig aluminium, dat bekend staat om zijn uitstekende sterkte en weerbestendigheid. Onze aluminium deuren bieden niet alleen een lange levensduur, maar zijn ook bestand tegen roest, corrosie en vervaging, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Of u nu op zoek bent naar een strakke en moderne uitstraling of juist een klassiek en tijdloos ontwerp, onze aluminium deuren kunnen worden aangepast aan uw specifieke smaak en behoeften. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen bieden wij de flexibiliteit om de perfecte deur te creëren die harmonieus aansluit bij de architectuur van uw woning.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden aluminium deuren ook praktische voordelen. Ze zijn uitstekend bestand tegen extreme weersomstandigheden, waardoor ze hun vorm en functionaliteit behouden, zelfs bij blootstelling aan zon, regen of wind. Bovendien zijn aluminium deuren licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te openen, sluiten en onderhouden zijn. Ze bieden ook verbeterde isolatie, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie en comfort in uw huis.

Bij Aluminium Guillotine & Windows staan we klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de perfecte aluminium deuren voor uw project. Ons ervaren team adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en helpt u bij het maken van de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom om ons uitgebreide assortiment aan aluminium deuren te ontdekken. Bij Aluminium Guillotine & Windows streven we ernaar om hoogwaardige aluminium deuren te leveren die niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toevoegen aan uw leefruimte.